Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g875g3238kcal122.5g630g26.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 875g304kcal40.1g16.9g2.6g21.7g
Katkarapu pienet (pirkka)630g416kcal94.5g0g4.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g105g945kcal0g0g105g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g9899kcal518.8g1310.6g277.4g49.4g
Valittu annoskoko2660g4950kcal259.4g655.3g138.7g24.7g
Annoskoko puolitettuna1330g2475kcal129.7g327.7g69.4g12.4g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886