Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g94g347kcal13.1g67.5g2.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Katkarapu pienet (pirkka)68g45kcal10.1g0g0.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g101kcal0g0g11.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g1061kcal55.4g140.4g29.8g5.2g
Valittu annoskoko285g530kcal27.7g70.2g14.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna143g265kcal13.9g35.1g7.5g1.3g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886