Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g1000g3700kcal140g720g30g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1000g347kcal45.8g19.3g3g24.8g
Katkarapu pienet (pirkka)720g475kcal108g0g5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g120g1080kcal0g0g120g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g11313kcal592.8g1497.8g316.8g56.4g
Valittu annoskoko3040g5657kcal296.4g748.9g158.4g28.2g
Annoskoko puolitettuna1520g2828kcal148.2g374.5g79.2g14.1g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886