Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g1125g4163kcal157.5g810g33.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1125g391kcal51.5g21.7g3.4g27.9g
Katkarapu pienet (pirkka)810g535kcal121.5g0g5.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g135g1215kcal0g0g135g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g12727kcal666.8g1685g356.8g63.4g
Valittu annoskoko3420g6364kcal333.4g842.5g178.4g31.7g
Annoskoko puolitettuna1710g3182kcal166.7g421.3g89.2g15.9g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886