Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g125g463kcal17.5g90g3.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 125g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Katkarapu pienet (pirkka)90g59kcal13.5g0g0.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g135kcal0g0g15g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1414kcal74g187.2g39.8g7g
Valittu annoskoko380g707kcal37g93.6g19.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna190g354kcal18.5g46.8g10g1.8g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886