Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g1250g4625kcal175g900g37.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1250g434kcal57.3g24.1g3.8g31g
Katkarapu pienet (pirkka)900g594kcal135g0g6.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g150g1350kcal0g0g150g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g14141kcal741.2g1872.2g396.2g70.6g
Valittu annoskoko3800g7071kcal370.6g936.1g198.1g35.3g
Annoskoko puolitettuna1900g3535kcal185.3g468.1g99.1g17.7g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886