Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g156g578kcal21.9g112.5g4.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 156g54kcal7.2g3g0.5g3.9g
Katkarapu pienet (pirkka)113g74kcal16.9g0g0.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g19g169kcal0g0g18.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1768kcal92.8g234g49.8g8.8g
Valittu annoskoko475g884kcal46.4g117g24.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna238g442kcal23.2g58.5g12.5g2.2g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886