Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g188g694kcal26.3g135g5.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 188g65kcal8.6g3.6g0.6g4.7g
Katkarapu pienet (pirkka)135g89kcal20.2g0g0.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g23g203kcal0g0g22.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2121kcal111.2g280.8g59.4g10.6g
Valittu annoskoko570g1061kcal55.6g140.4g29.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna285g530kcal27.8g70.2g14.9g2.7g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886