Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g219g809kcal30.6g157.5g6.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 219g76kcal10g4.2g0.7g5.4g
Katkarapu pienet (pirkka)158g104kcal23.6g0g1.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g26g236kcal0g0g26.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g2475kcal129.6g327.6g69.6g12.2g
Valittu annoskoko665g1237kcal64.8g163.8g34.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna333g619kcal32.4g81.9g17.4g3.1g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886