Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g281g1041kcal39.4g202.5g8.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 281g98kcal12.9g5.4g0.8g7g
Katkarapu pienet (pirkka)203g134kcal30.4g0g1.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g34g304kcal0g0g33.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g3182kcal166.8g421.2g89g16g
Valittu annoskoko855g1591kcal83.4g210.6g44.5g8g
Annoskoko puolitettuna428g796kcal41.7g105.3g22.3g4g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886