Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g31g116kcal4.4g22.5g0.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Katkarapu pienet (pirkka)23g15kcal3.4g0g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g354kcal18.6g46.8g10g1.8g
Valittu annoskoko95g177kcal9.3g23.4g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g88kcal4.7g11.7g2.5g0.5g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886