Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g313g1156kcal43.8g225g9.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 313g109kcal14.3g6g0.9g7.8g
Katkarapu pienet (pirkka)225g149kcal33.7g0g1.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g38g338kcal0g0g37.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g3535kcal185.2g468g99g17.8g
Valittu annoskoko950g1768kcal92.6g234g49.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna475g884kcal46.3g117g24.8g4.5g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886