Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala380g972kcal35.3g174.6g6.1g38g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio173g503kcal59g0g29.5g0g
Tonnikala vedessä 262g274kcal58.9g0g3.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki188g150kcal24.4g3.7g3.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 103g129kcal11.3g0.3g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g4056kcal377.8g357.2g105g76g
Valittu annoskoko1106g2028kcal188.9g178.6g52.5g38g
Annoskoko puolitettuna553g1014kcal94.5g89.3g26.3g19g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375