Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala41g104kcal3.8g18.7g0.7g4.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio19g54kcal6.3g0g3.2g0g
Tonnikala vedessä 28g29kcal6.3g0g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki20g16kcal2.6g0.4g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g435kcal40.4g38.2g11.4g8.2g
Valittu annoskoko119g217kcal20.2g19.1g5.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna59g109kcal10.1g9.6g2.9g2.1g
Arvot/100g100g184kcal17g16.1g4.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375