Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala434g1111kcal40.3g199.6g6.9g43.4g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio198g575kcal67.4g0g33.7g0g
Tonnikala vedessä 300g313kcal67.3g0g4.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki214g171kcal27.9g4.3g4.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 118g148kcal13g0.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g4636kcal431.8g408.4g120g86.8g
Valittu annoskoko1264g2318kcal215.9g204.2g60g43.4g
Annoskoko puolitettuna632g1159kcal108g102.1g30g21.7g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375