Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala488g1249kcal45.4g224.5g7.8g48.8g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio223g647kcal75.8g0g37.9g0g
Tonnikala vedessä 337g352kcal75.7g0g5.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki241g193kcal31.3g4.8g4.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 133g166kcal14.6g0.3g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g5215kcal485.6g459.2g135.2g97.6g
Valittu annoskoko1422g2608kcal242.8g229.6g67.6g48.8g
Annoskoko puolitettuna711g1304kcal121.4g114.8g33.8g24.4g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375