Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala542g1388kcal50.4g249.5g8.7g54.2g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio248g718kcal84.2g0g42.1g0g
Tonnikala vedessä 375g392kcal84.1g0g5.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki268g214kcal34.8g5.4g5.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 147g185kcal16.2g0.4g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g5795kcal539.4g510.6g150.2g108.4g
Valittu annoskoko1580g2897kcal269.7g255.3g75.1g54.2g
Annoskoko puolitettuna790g1449kcal134.9g127.7g37.6g27.1g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375