Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala68g174kcal6.3g31.2g1.1g6.8g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio31g90kcal10.5g0g5.3g0g
Tonnikala vedessä 47g49kcal10.5g0g0.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki34g27kcal4.4g0.7g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g23kcal2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g724kcal67.4g63.8g19g13.6g
Valittu annoskoko198g362kcal33.7g31.9g9.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna99g181kcal16.9g16g4.8g3.4g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375