Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala810g2074kcal75.3g372.6g13g81g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio370g1073kcal125.8g0g62.9g0g
Tonnikala vedessä 560g585kcal125.7g0g8.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 220g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g8655kcal806g762.4g224.2g162g
Valittu annoskoko2360g4328kcal403g381.2g112.1g81g
Annoskoko puolitettuna1180g2164kcal201.5g190.6g56.1g40.5g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375