Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala81g208kcal7.6g37.4g1.3g8.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio37g108kcal12.6g0g6.3g0g
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.6g0g0.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki40g32kcal5.2g0.8g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g869kcal80.8g76.6g22.4g16.2g
Valittu annoskoko237g435kcal40.4g38.3g11.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna119g217kcal20.2g19.2g5.6g4.1g
Arvot/100g100g183kcal17g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375