Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala95g243kcal8.8g43.7g1.5g9.5g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio43g126kcal14.7g0g7.4g0g
Tonnikala vedessä 66g69kcal14.7g0g1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki47g38kcal6.1g0.9g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g1014kcal94.2g89.4g26.2g19g
Valittu annoskoko277g507kcal47.1g44.7g13.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna138g254kcal23.6g22.4g6.6g4.8g
Arvot/100g100g183kcal17g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375