Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala101g259kcal9.4g46.6g1.6g10.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio46g134kcal15.7g0g7.9g0g
Tonnikala vedessä 70g73kcal15.7g0g1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki50g40kcal6.5g1g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1082kcal100.6g95.4g28g20.2g
Valittu annoskoko295g541kcal50.3g47.7g14g10.1g
Annoskoko puolitettuna148g271kcal25.2g23.9g7g5.1g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375