Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala109g278kcal10.1g49.9g1.7g10.8g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio50g144kcal16.8g0g8.4g0g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.8g0g1.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki54g43kcal7g1.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g1159kcal107.8g102.2g30g21.6g
Valittu annoskoko316g580kcal53.9g51.1g15g10.8g
Annoskoko puolitettuna158g290kcal27g25.6g7.5g5.4g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375