Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala122g312kcal11.3g56.1g2g12.2g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio56g162kcal18.9g0g9.5g0g
Tonnikala vedessä 84g88kcal18.9g0g1.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki60g48kcal7.8g1.2g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 33g42kcal3.6g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g1304kcal121g114.8g34g24.4g
Valittu annoskoko356g652kcal60.5g57.4g17g12.2g
Annoskoko puolitettuna178g326kcal30.3g28.7g8.5g6.1g
Arvot/100g100g183kcal17g16.1g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375