Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala14g35kcal1.3g6.2g0.2g1.4g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio6.2g18kcal2.1g0g1.1g0g
Tonnikala vedessä 9g10kcal2.1g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.7g5.4kcal0.9g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g145kcal13.6g12.6g3.6g2.8g
Valittu annoskoko40g73kcal6.8g6.3g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal3.4g3.2g0.9g0.7g
Arvot/100g100g183kcal17.2g15.9g4.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375