Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala136g347kcal12.6g62.4g2.2g13.6g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio62g180kcal21.1g0g10.5g0g
Tonnikala vedessä 94g98kcal21g0g1.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki67g54kcal8.7g1.3g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 37g46kcal4.1g0.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g1449kcal135g127.6g37.4g27.2g
Valittu annoskoko395g724kcal67.5g63.8g18.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna198g362kcal33.8g31.9g9.4g6.8g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375