Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala1620g4147kcal150.7g745.2g25.9g162g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio740g2146kcal251.6g0g125.8g0g
Tonnikala vedessä 1120g1170kcal251.3g0g16.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki800g640kcal104g16g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 440g552kcal48.4g1.1g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g17310kcal1612g1524.6g448.4g324g
Valittu annoskoko4720g8655kcal806g762.3g224.2g162g
Annoskoko puolitettuna2360g4328kcal403g381.2g112.1g81g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375