Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala163g417kcal15.1g74.8g2.6g16.3g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio74g216kcal25.3g0g12.6g0g
Tonnikala vedessä 113g118kcal25.2g0g1.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki80g64kcal10.4g1.6g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 44g56kcal4.9g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g1739kcal161.8g153g45g32.6g
Valittu annoskoko474g869kcal80.9g76.5g22.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna237g435kcal40.5g38.3g11.3g8.2g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375