Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala190g486kcal17.7g87.3g3g19g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio87g251kcal29.5g0g14.7g0g
Tonnikala vedessä 131g137kcal29.4g0g2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki94g75kcal12.2g1.9g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 52g65kcal5.7g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g2028kcal189g178.6g52.4g38g
Valittu annoskoko553g1014kcal94.5g89.3g26.2g19g
Annoskoko puolitettuna277g507kcal47.3g44.7g13.1g9.5g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375