Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala203g518kcal18.8g93.1g3.2g20.2g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio93g268kcal31.5g0g15.7g0g
Tonnikala vedessä 140g146kcal31.4g0g2.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100g80kcal13g2g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 55g69kcal6g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g2164kcal201.4g190.4g56g40.4g
Valittu annoskoko590g1082kcal100.7g95.2g28g20.2g
Annoskoko puolitettuna295g541kcal50.4g47.6g14g10.1g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375