Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala217g555kcal20.2g99.8g3.5g21.7g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio99g287kcal33.7g0g16.8g0g
Tonnikala vedessä 150g157kcal33.7g0g2.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki107g86kcal13.9g2.1g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g2318kcal216g204.2g59.8g43.4g
Valittu annoskoko632g1159kcal108g102.1g29.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna316g580kcal54g51.1g15g10.9g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375