Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala244g625kcal22.7g112.3g3.9g24.4g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio112g323kcal37.9g0g18.9g0g
Tonnikala vedessä 169g176kcal37.9g0g2.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki121g96kcal15.7g2.4g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 66g83kcal7.3g0.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g2608kcal243g229.8g67.4g48.8g
Valittu annoskoko711g1304kcal121.5g114.9g33.7g24.4g
Annoskoko puolitettuna356g652kcal60.8g57.5g16.9g12.2g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375