Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala27g69kcal2.5g12.5g0.4g2.7g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio12g36kcal4.2g0g2.1g0g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki13g11kcal1.7g0.3g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g290kcal26.8g25.6g7.6g5.4g
Valittu annoskoko79g145kcal13.4g12.8g3.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna40g72kcal6.7g6.4g1.9g1.4g
Arvot/100g100g183kcal17g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375