Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala271g694kcal25.2g124.7g4.3g27.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio124g359kcal42.1g0g21.1g0g
Tonnikala vedessä 188g196kcal42.1g0g2.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki134g107kcal17.4g2.7g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 74g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g2897kcal269.8g255.2g75g54.2g
Valittu annoskoko790g1449kcal134.9g127.6g37.5g27.1g
Annoskoko puolitettuna395g724kcal67.5g63.8g18.8g13.6g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375