Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala325g833kcal30.3g149.7g5.2g32.5g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio149g431kcal50.5g0g25.3g0g
Tonnikala vedessä 225g235kcal50.5g0g3.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki161g129kcal20.9g3.2g3.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 88g111kcal9.7g0.2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g3477kcal323.8g306.2g90.2g65g
Valittu annoskoko948g1738kcal161.9g153.1g45.1g32.5g
Annoskoko puolitettuna474g869kcal81g76.6g22.6g16.3g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375