Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa140g420kcal32.2g0g32.2g0g
Smetana60g234kcal1.3g1.3g25.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g40g30kcal1.8g5.2g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g2596kcal161g67.6g185.8g25.4g
Valittu annoskoko1060g1298kcal80.5g33.8g92.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna530g649kcal40.3g16.9g46.5g6.4g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799