Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali62g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa17g52kcal4g0g4g0g
Smetana7.5g29kcal0.2g0.2g3.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g323kcal20g8.4g22.8g3.2g
Valittu annoskoko132g162kcal10g4.2g11.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna66g81kcal5g2.1g5.7g0.8g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799