Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali93g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa26g79kcal6g0g6g0g
Smetana11g44kcal0.2g0.2g4.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.5g5.5kcal0.3g1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 37g83kcal6.5g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g485kcal29.8g12.6g34.6g5g
Valittu annoskoko198g242kcal14.9g6.3g17.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna99g121kcal7.5g3.2g8.7g1.3g
Arvot/100g100g122kcal7.5g3.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799