Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa35g105kcal8g0g8g0g
Smetana15g58kcal0.3g0.3g6.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.4kcal0.4g1.3g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g110kcal8.7g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g647kcal39.8g16.8g46.2g6.2g
Valittu annoskoko264g323kcal19.9g8.4g23.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna132g162kcal10g4.2g11.6g1.6g
Arvot/100g100g123kcal7.5g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799