Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa44g131kcal10g0g10g0g
Smetana19g73kcal0.4g0.4g7.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g9kcal0.6g1.6g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 62g138kcal10.9g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g808kcal50.2g21g57.6g8g
Valittu annoskoko330g404kcal25.1g10.5g28.8g4g
Annoskoko puolitettuna165g202kcal12.6g5.3g14.4g2g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799