Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali187g39kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa52g157kcal12g0g12g0g
Smetana22g87kcal0.5g0.5g9.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g970kcal60.2g25.2g69.4g9.4g
Valittu annoskoko396g485kcal30.1g12.6g34.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna198g242kcal15.1g6.3g17.4g2.4g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799