Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali218g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu17g18kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa61g183kcal14g0g14g0g
Smetana26g102kcal0.5g0.6g11g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g17g13kcal0.8g2.2g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 87g193kcal15.3g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1131kcal70g29.4g80.8g11.2g
Valittu annoskoko462g566kcal35g14.7g40.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna231g283kcal17.5g7.4g20.2g2.8g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799