Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali280g59kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu22g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa79g235kcal18g0g18g0g
Smetana34g131kcal0.7g0.7g14.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g22g17kcal1g2.9g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 112g248kcal19.6g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1455kcal90.2g38g104g14.4g
Valittu annoskoko594g727kcal45.1g19g52g7.2g
Annoskoko puolitettuna297g364kcal22.6g9.5g26g3.6g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799