Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa8.7g26kcal2g0g2g0g
Smetana3.7g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g162kcal10.2g4.2g11.6g1.8g
Valittu annoskoko66g81kcal5.1g2.1g5.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g41kcal2.6g1.1g2.9g0.5g
Arvot/100g100g123kcal7.7g3.2g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799