Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali311g66kcal3.7g10.6g0.6g6.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.1g0.5g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa87g262kcal20g0g20g0g
Smetana37g146kcal0.8g0.8g15.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g25g18kcal1.1g3.2g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 125g276kcal21.8g0g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1616kcal100g42.2g115.4g15.6g
Valittu annoskoko660g808kcal50g21.1g57.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna330g404kcal25g10.6g28.9g3.9g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799