Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g300g72kcal3.6g12.9g0.6g0g
Juustodippi, Pirkka 300g225g293kcal7g3.8g27.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras90g315kcal11.7g63g1.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2490g2602kcal171g198g121g16.8g
Valittu annoskoko1245g1301kcal85.5g99g60.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna623g650kcal42.8g49.5g30.3g4.2g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265