Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g400g96kcal4.8g17.2g0.8g0g
Juustodippi, Pirkka 300g300g390kcal9.3g5.1g36.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras120g420kcal15.6g84g1.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g3469kcal227.8g264g161g22.4g
Valittu annoskoko1660g1734kcal113.9g132g80.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna830g867kcal57g66g40.3g5.6g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265