Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Sipuli 500g151kcal6.3g24g1g8.5g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g500g120kcal6g21.5g1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g375g488kcal11.6g6.4g46.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras150g525kcal19.5g105g2.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4150g4336kcal284.8g330.2g201.4g28.2g
Valittu annoskoko2075g2168kcal142.4g165.1g100.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna1038g1084kcal71.2g82.6g50.4g7.1g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265