Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g600g144kcal7.2g25.8g1.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g450g585kcal14g7.7g55.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras180g630kcal23.4g126g2.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g5203kcal341.6g396.2g241.8g33.8g
Valittu annoskoko2490g2602kcal170.8g198.1g120.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna1245g1301kcal85.4g99.1g60.5g8.5g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265