Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Sipuli 700g212kcal8.8g33.6g1.4g11.9g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g700g168kcal8.4g30.1g1.4g0g
Juustodippi, Pirkka 300g525g683kcal16.3g8.9g64.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras210g735kcal27.3g147g3.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5810g6070kcal398.6g462g282g39.4g
Valittu annoskoko2905g3035kcal199.3g231g141g19.7g
Annoskoko puolitettuna1453g1518kcal99.7g115.5g70.5g9.9g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265